Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

8 TIPS ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ 

Όσα tips δίνουν οι experts για το καλοκαιρινό σου look, πριν μπει ο Ιούνιος.

καλοκαιρινό αντρικό look

Κάθε σεζόν έχει τους δικούς της στυλιστικούς κανόνες. Αυτοί έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τις τάσεις της χρόνιας, τα χρώματα, τα prints και τα υφάσματα που κυριαρχούν. Υπάρχουν όμως και κάποιοι διαχρονικοί κανόνες, για κάθε σεζόν, που δεν έχουν να κάνουν με τις ιδιαιτερότητες κάθε χρονιάς. Μια ανάσα πριν την έλευση του Ιουνίου και μαζί και του Καλοκαιριού, δεν έχουμε παρά ν’ ανατρέξουμε στις συμβουλές των ειδικών για το ανδρικό καλοκαιρινό ντύσιμο. Αυτά τα tips δεν είναι μόνο πως θα σε βοηθήσουν ν’ αναβαθμίσεις το καλοκαιρινό στυλ σου για μια ζωή αλλά θα καταφέρουν και να σε κάνουν να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση καθώς κυκλοφορείς στην πόλη, το νησί ή κάποιον απ’ τους δεκάδες καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα tips για καλύτερο ντύσιμο κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού και πως θα τα υιοθετήσεις; Παρακάτω θα τα παρουσιάσουμε αναλυτικά με στόχο τις καλύτερες καλοκαιρινές εμφανίσεις.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ EXPERTS ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΤΥΣΙΜΟ

Προτίμησε ανοιχτόχρωμα κομμάτια αλλά και neutrals, όπως είναι το λευκό και το μπεζ. Όχι μόνο θα σε κρατήσουν δροσερό καθώς δεν θα απορροφήσουν τις ακτίνες του ηλίου αλλά θα αναδείξουν και το μαύρισμα που σίγουρα έχεις αποκτήσει κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. 

Μην αφήσεις έξω από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα τα χρωματιστά ρούχα. Οι επιλογές σου δεν περιορίζονται στα neutrals καθώς το Καλοκαίρι είναι κατάλληλη περίοδος να βάλεις στη ζωή αλλά και στο ντύσιμο σου χρώμα. 

Δώσε ειδική προσοχή στα μανίκια. Ανεξάρτητα από το ύφασμα που θα διαλέξεις, τα loose μανίκια μπορούν να σε δροσίσουν αλλά και να επιτρέψουν στο σώμα σου ν’ αεριστεί. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις ένα αμάνικο. 

Όσο για τη γραμμή, είναι γενικός κανόνας πως το relaxed fit κάνει το ρούχο να μην κολλά στο σώμα με αποτέλεσμα να είναι πιο βολικό.  Με λίγα λόγια, μείνε μακριά απ’ τα κολλητά. Ειδικά τα wide leg παντελόνια είναι στις τάσεις. 

Ανοίγοντας τον φάκελο των υφασμάτων, δώσε προσοχή στη σύνθεση ενός ρούχου καθώς το σωστό ύφασμα θα επιτρέψει στο σώμα ν’ αναπνεύσει, θα αποτρέψει τον ιδρώτα, και θα σε κρατήσει δροσερό παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. Το λινό, το βαμβάκι και το μετάξι είναι μόνο μερικά από αυτά που ονομάζουμε καλοκαιρινά υφάσματα. 

Υπάρχουν υπέροχα λινά παντελόνια στην αγορά για το Καλοκαίρι. Αν δεν αλλάζεις με τίποτα το denim, πρέπει να έχεις κατά νου πως πρόκειται για ένα βαρύ ύφασμα που δεν ενδείκνυται σε γενικές γραμμές για την εποχή. Απόφυγε τα skinny jeans και προτίμησε φαρδιά κομμάτια ή κομμάτια με σκισίματα που επιτρέπουν την διέλευση του αέρα, αρκεί να μην αποτελούν στιλιστικά εγκλήματα. 

Μην αφήνεις έξω από την εξίσωση τα αθλητικά σου ρούχα. Από το γυμναστήριο μέχρι τη βόλτα, τα χειμωνιάτικα αθλητικά μας ρούχα δεν είναι ίδια με τα καλοκαιρινά. Σκοπός είναι η ύφανση τους να επιτρέπει στο σώμα ν’ αναπνεύσει. 

Ο όγδοος και τελευταίος κανόνας είναι να μη φοβάσαι ν’ αψηφήσεις τους κανόνες. Το στυλ είναι προσωπική υπόθεση και κανείς δεν μπορεί να σου πει τι επιτρέπεται να φοράς και τι όχι.