Καλάθι
Το καλάθι σας είναι άδειο
To Panda Clothing είναι στο Viber! Μπες στην ομάδα μας και κέρδισε άμεσα 5€ στην επόμενη παραγγελία σου εδώ!
🚚ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗγια παραγγελίες άνω των 50.00€

ΤΑ HOT ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2023

Ποια είναι τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στα looks των ανδρών κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού και ποιος είναι ο λόγος που τα ξεχώρισαν οι ειδικοί.

Απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την έλευση του Καλοκαιριού κι ο καιρός έχει αρχίσει να προδίδει τον ερχομό του με την αισθητή αύξηση της θερμοκρασίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μαζί με την αλλαγή του καιρού έρχεται κι η αλλαγή του ντυσίματος μας καθώς τα ρούχα μας πρέπει να προσαρμοστούν στα δεδομένα του περιβάλλοντος. Συνεπώς, οι περισσότεροι έχουν κατεβάσει ήδη τα Καλοκαιρινά κι έχουν ανεβάσει τα Χειμωνιάτικα ενώ προγραμματίζουν τις επόμενες αγορές τους για τη νέα σεζόν. Ποια χρώματα όμως αξίζει να έχουν προτεραιότητα στις επιλογές σου αν θέλεις να συμβαδίσεις με τις τάσεις της μόδας;

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ

 Ανδρική ντουλάπα γεμάτη ρούχα με χρώματα

Ρίχνοντας μια ματιά στα καλοκαιρινά ρούχα των αντρών, πάντα τα υφάσματα είναι ελαφρύτερα και οι αποχρώσεις είναι φωτεινότερες. Άλλωστε το καλοκαιρινό σου μαύρισμα έχει την ιδιότητα ν’ αναδεικνύει τις περισσότερες από αυτές. Πέρα όμως από τα κλασσικά χρώματα που κυριαρχούν κάθε Καλοκαίρι, οι φετινές τάσεις, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχουν περισσότερα να πουν απ’ ό,τι συνήθως. Οι επιλογές των χρωμάτων σκοπεύουν στην απόλυτη αποδέσμευση των φύλων από τα περιοριστικά όρια που θέτει η κοινωνία. Ακόμη και τα χρώματα παύουν να έχουν φύλο με αποτέλεσμα το ροζ να κυριαρχεί στις αντρικές τάσεις, παρότι θεωρούταν μέχρι πριν μερικές δεκαετίες αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών. Σε κάθε περίπτωση τα ζωντανά χρώματα θα ξεχωρίσουν και τα μονοχρωματικά looks θα επιβιώσουν για μια ακόμη χρονιά.

Το γαλάζιο

 

Τα χρώματα που παραπέμπουν στη θάλασσα αλλά και το βυθό της σε κάνουν να δείχνεις φρέσκος και cool. Άλλωστε εύκολα θα μπορούσαμε να πούμε πως το γαλάζιο είναι το χρώμα του Καλοκαιριού και οφείλει να έχει θέση στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μας.

Τα metallics

Έχουμε συνηθίσει οι metallic αποχρώσεις να φοριούνται κυρίως από γυναίκες, όπως και οι λάμψεις που είναι συνδυασμένες με το γυναικείο ντύσιμο. Όπως όμως αναφέραμε και παραπάνω τα περιοριστικά όρια που συνδέονται με το φύλο έχουν αρχίσει να καταρρίπτονται τόσο στην κοινωνία, όσο και στη μόδα. Συνεπώς μη φοβηθείς να φορέσεις κάτι που γυαλίζει.

Το bold blue

 

Ίσως πρόκειται για τον βασιλιά του Καλοκαιριού που συνεχίζει ν’ ανεβαίνει στις προτιμήσεις των αντρών αλλά και των ειδικών της μόδας από τις πασαρέλες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού του 2021 αλλά και του 2022. Αυτό το χρώμα όχι μόνο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση και να μη κερδίσει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Το μωβ της λεβάντας

Τραβάει τα βλέμματα αλλά δεν είναι έντονο. Το μωβ της λεβάντας εμφανίζει μεγάλη άνοδο στις προτιμήσεις των ανδρών και ξεχωρίζει ανάμεσα στα παλ και τα παστέλ που θα φορεθούν το φετινό Καλοκαίρι. Μη διστάσεις να το συνδυάσεις με ανάλογες ξεθωριασμένες αποχρώσεις ή να κάνεις την αντίθεση με έντονα χρώματα.

Το κόκκινο

 

Από το σκούρο μπορντό του Φθινοπώρου και του Χειμώνα, περνάμε στο γλυκό κόκκινο, που θυμίζει το χρώμα της ντομάτας, για το Καλοκαίρι. Αν είσαι θαρραλέος, τόλμησε το σε monochromatic looks, διαφορετικά παίξε με τις αντιθέσεις.